Absolute Acoustic 2012

Absolute Acoustic 2012Två nya Absoluteskivor är släppta idag. Absolute Kidz 32 och den intressanta Absolute Acoustic 2012. Jag har tyvärr inte hunnit köpa den, men lyssnat igenom låtlistan nu ikväll (med reservation för att det kan vara någon väldigt speciell version på skivan som inte står utskriven).

Att Eva Records nu byter från Absolute Acoustic vol 1 och vol 2 till Acoustic 2012 är en markering att det nu är aktuella akustiska låtar som ska spelas på skivan.

Molly Sandén representerar årets melodifestival och Moa Lignell representerar tillsammans med Amanda Fondells version av “True Colors” den senaste Idolsäsongen.

I övrigt så finns den underbara akustiska versionen av “Grenade” med Bruno Mars, “You learn” med Takida och Katy Perrys “The one that got away”

Katy Perry–The one that got away [Acoustic]

Fortsätt skivan med låtar av Loreen,  First aid kit, Veronika Maggio och Laleh så förstår ni att det mesta av de svenska kvinnliga radioplågorna från den senaste tiden är på plats.

Nu låter det som om skivan är det bästa som släppts på år och dagar, men så enkelt är det aldrig. Av de 20 låtarna finns det självklart några som inte faller mig i smaken. Till exempel “Somebody that I used to know” har inte lyckats få igång mig ännu, även om videon är rätt skön.

Walk off the earth–Somebody that I used to know

Trots allt är skivan precis vad som förväntas av den. Jag hoppas att det kommer en Absolute Acoustic 2013 också, men hoppas lika mycket på en Absolute Acoustic Vol  3 till sommaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

2 × 3 =