Absolute Summer Vibes

Den senaste i raden av samlingsskivor från Absolute-serien får höfterna att vicka till både nya och äldre låtar, många med Latinoanknytning.

“On The Floor” med Jennifer Lopez och Kaoma’s “Lambada” på samma samling kan tyckas vara lite märkligt. De flesta låtarna tycker jag passar riktigt bra på skivan och några är lite uppfräschade covers som fungerar. Vad Elvis Presley vs JXL med “A little less conversation” gör på skivan kan jag däremot inte förstå.

Fugees with Steve Marley–No woman, no cry [Remix]

“Ingen sommar utan reggae” sägs det och Marley dyker upp ett par gånger på denna skiva. “One more reggae for the road” och “Reggae night” tar sig även de in på skivan.

Skulle jag behöva ta bort en sång så är det “reklamsången” nedan. Jag älskar “Your song” med Elton John och det är kul att någon kunnat göra om den så totalt, men jag är så trött på den efter att hört den på TV en miljon gånger.

Billy Paul–Your Song

För den som ska sitta och dricka lite gott vin på stranden i sommar med vänner och då får lust att vicka på höfterna är det här ett riktigt bra köp. Komplettera med Absolute Sommar som har dom klassiska svenska sommarlåtarna att lyssna på runt elden så är helgen räddad. Om sommaren däremot blir regnig och grå finns det andra skivor att lägga pengarna på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

femton − 4 =