Bert och melodifestivalen…

Nu är det inte Bert Karlsson jag menar i detta fallet, utan Bert i familjefilmen “Bert den sista oskulden”.

Sarah Dawn Finer – I remember love [Live Melodifestivalen]

Filmen i sig är inte världhistoriens bästa, men jag kan tänka mig att det finns en hel del som nostalgiskt gärna ser den igen. Idag gick den på SF-kanalen efter Emil och därför stod den på i bakgrunden och då gick det inte att låta bli att snegla på den. I början på nedanstående klipp kan ni i alla fall se en ung Sarah Dawn Finer.

Några filmklipp från “Bert den sista oskulden”

Det är fler i filmen som varit med i Melodifestivalen. Lill-Babs och Cajsalisa Ejemyr var dom två jag direkt såg, men det skulle inte förvåna mig om någon till från den långa skådespelarlistan har Mello-förflutet.

Cajalisa Ejemyr–Du gör mig hel igen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

16 + tjugo =