Coop är inte alltid så snabba

Just nu är inte Coop mina största favoriter. Den 15:e februari beställde jag ny pinkod till mitt medmerakort då det numera lönar sig att betala med det. Då våran butik sällan har en bemannad kassa så känns det ännu smidigare med kortet.

Jag beställde på coops hemsida och där stod det att det skulle komma en ny efter ungerfär en vecka. Den 7:e mars fick jag ett mejl ifrån Coop att dom mottagit min pinkodsbeställning och att det nu bara ska ta fem dagar innan jag får min pinkod. Jag har bara förlorat runt 20 kronor i återbäring på detta dröjsmål, men desto mer i irritation.

image

Tack vare denna irritation så skrev jag ett argt mejl till mataffären.se efter att en av deras bilar försökte köra på mig två gånger på 10 sekunder då den gjorde en U-sväng över en trottoar. Tyvärr måste jag erkänna att deras kundtjänst var riktigt snabba att svara, dom bad om ursäkt och föraren av bilen kommer få höra att han ska se sig för hur han kör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tjugo − tio =