Skivomslag

Darin har vuxit upp

Just nu spelas Darin en hel del i mina lurar. Ta mig tillbaka är en oväntat vuxen låt och den är väldigt långt ifrån den första Svenska Idol-tvåans första hits. Step up, Money for nothing var de låtar som Darin fick mig att spela för 10 år sedan. Att han nu ger ut sin första egna singel på svenska och den även tagit en ny riktning musikaliskt känns bra. För första gången berör Darin mig, med nostalgi och toner som får mig att tänka mer på Ledin än pojkband.

Kanske gav Darin ut skivan en månad för tidigt, för jag tror det här kunde bli årets stora sommarplåga. Jag tycker att den självklart passar på stranden en varm sommarkväll. Tyvärr tror jag att låten kommer hinna tappa listplaceringar innan den riktiga sommaren når vårt land, men på min sommarspellista kommer den ligga, i alla fall sommaren 2015.

Nu ska jag ta fram gitarren och försöka lära mig spela lite sommarplåga. Någon annan får ägna sig att sjunga, för jag kommer aldrig få den här låten att låta bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

14 − 10 =