Delfinal 2

Tyvärr är det betydligt lägre kvalitet på denna delfinal, men även lättare att tippa. Brolle och Sanna tror jag går direkt till final. Elisabeth och Annelia ser jag gärna i semifinal, men jag tror att risken är stor att Walz tar Annelias plats. Dom övriga tre slåss om bottenplatserna, där Babsan kommer knipa en massa röster tack vare att hon är bra på att synas och marknadsföra sig.

Brolle – 7 days and 7 nights. Det  låter som Brolle, det ser ut som Brolle, men utstrålningen känns som noll. Låten är fartfylld och den bör trots allt vara säker för topp 4.

Loreen – My heart is refusing me Loreen ger skräcken en ansikte och dansarna passar inte riktigt till den lugna versen. Låten kanske skulle varit bättre om jag inte sett henne tyvärr. Kan inte bedöma detta alls på den minut jag fått höra av låten.

Babsan – Ge mig en spanior. Han/hon kan inte sjunga, så enkelt är det. Låten är inte tillräckligt bra heller så den här får bara inte gå vidare. Det finns något positivt med  detta bidrag i alla fall, det påminner mig om “Rasputin” av Boney M

Elisabeth Andreassen – Vaken i en dröm Dagens mogna powerballad, med fläktar och allt. Bör vara en säker topp 4.

Sanna Nielsen – I’m in love Låter precis som en poppig Sanna ska göra. Tyvärr har jag inte fått höra om det kommer tonartshöjningar och lite power i den, låten behöver det. Men en finalplats är jag övertygad om.

The Moniker – Oh my god! Den här låten glömmer man inte titeln på. Både när jag ser och hör den utbrister jag Oh my god. Det har gjorts flera tusen låtar som är bättre än den här redan i år! Men som så många gånger med riktiga kalkonlåtar så sätter den sig. Jag går nu här och sjunger Oh my god!

Anneila – Elektrisk Dagens överraskning. Rösten är mörk, mystiskt men kanske lite för mycket falsksjungande. Den här upptempoöåten får gärna gå vidare för mig. Ganska snyggt nummer också, det tackar vi för.

Christian Walz – Like Suicide Jag gillar inte Christian Walz, vilket gör det svårt att bedöma den här låten. Stråkar, piano talar till dess fördel, falsettsången, nja. Röster kommer den få, bland annat av de som gillade Salem Al Fakir i fjol. Men den låten var betydligt bättre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

9 + 11 =