Dom drar till fjällen

Sitter på tåget på väg hem och vet att mina arbetskamrater snart lastar in sig i bilen på väg till fjällen för en trevlig helg. Just nu känns det som om det hade varit värt att åka med för bara kvällarna, men samtidigt så hade jag säkert då tagit mig ut i backen för några skidåk och riskerat att mitt knä hade blivit helt omöjligt.

Som tur var har jag ett härligt gäng kvar på jobbet imorgon att umgås med och en helg med ledig fru som kommer bli riktigt mysig så på måndag när jag får höra alla skidhistorier kommer jag bara vara lite avundsjuk. Nästa år då ska jag i alla fall ta på mig skidorna igen.

Markoolio–Vi drar till fjällen

9 toppliste-ettor i Sverige har Markoolio, varav “vi drar till fjällen” är en. Ny singel är ute men den skriver vi om en annan dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra × tre =