Dubbel fest

P6110003 Igår var det fullt upp med festande. Under tiden jag var ute och åt med jobbet så var fru och barn på min kusins studentmottagning. Vi hade alla en trevlig kväll och på båda festerna serverades det god mat.

Som vanligt tyckte lillkillen om att åka tåg. Att han dessutom fick sitta och titta ut den här gången gjorde resan ännu trevligare. När tåget sedan fylldes av tonårskillar så riktades allt uppmärksamhet istället mot dom.

Kusinen som tagit studenten kom hem helt dränkt i öl efter att ha åkt lastbilsflak under eftermiddagen. Eftersom jag inte hade tid att åka dit så fick frugan med sig en kladdkaka hem som jag kommer sitta och njuta av ikväll.

Jag och mina arbetskamrater satt och åt en riktigt god middag vid vattnet och ett par öl fick jag i mig också vilket känns i huvudet idag. Det är hemskt vad känslig jag är för alkohol numera. Foten klarade inte riktigt av de långa prommenaderna igår utan att ha barnvagnen som stöd och jag har svårt att komma upp ur sängen nu.

P6110034

Om en timma ska vi ned till bvc med killen och efter det så ska frugan åka iväg och jobba ett par dagar och lämna oss ensamma hemma. Hur det ska gå om jag inte kan stå upp lär vi märka i eftermiddag. Kanske blir det ett akut samtal till farmor.

Jag hade tänkt att åka förbi jobbet idag och fylla i lite papper, men det får jag skjuta på till morgondagen då det är absolut sista chansen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fem × 4 =