Dubbel miss för Djurgården

Satt och zappade mellan Djurgården – Örebro i herrfotboll och Djurgården – Malmö i damfotboll, nu blev det mer herr än damfotboll för min del.

När dom prestenterade Djurgårdens herrars laguppställning trodde jag att dom hade rökt på ordentligt i omklädningsrummet. Den ena mittbacken fick vara anfallare och den andra högerback. Vår tänkta målskytt, Dahlberg, blev mittback och Sjölund som hamnade som vänsterback.

Matchen såg trots det riktigt bra ut och jag tycker att Djurgården var värda ett segermål. Nu blev det nervöst på slutet när Örebro började trycka på med några hörnor och Djurgården var aldrig riktigt nära ett mål på slutet. Trots allt kändes 0-0 som en förlust.

I dammatchen låg Djurgården under och såg inte ut att spela på topp det lilla jag såg. Ändå blev det riktigt spännande på slutet när Djurgården låg under med 3-2, tre minuter in på övertid och dom fick en hörna. Målvakt och alla rusade upp och istället för att se till att få in bollen framför mål så blev det en nervös kort hörna till Victoria Svensson som tyvärr snubblade bort chansen helt.

Med lite tur hade vi vunnit en och spelat en oavgjord, vilket hade känts som seger. Istället blev det två olyckliga slut för dagen. Nu är det bara att ladda om batterierna och vinna resten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fem × tre =