En prinsessa är född

I morse föddes hela Sveriges nya lilla prinsessa och det firar jag såklart genom ett litet musikaliskt youtubeklipp. Tyvärr fanns inte Niklas Strömstedts version ute på nätet, men jag hittade ett liveklipp från ett dop där en Joel Johansson sjunger. Jag hoppas att han nu inte blir ledsen att spelas i detta sammanhang.

Joel Johansson–Nu har det landat en ängel

På tal om dop, så var jag på ett i helgen. Ett dop som var riktigt härligt. Kyrkan såg ut som en skokartong på utsidan och levde upp totalt på insidan. Barnen var snälla hela tiden och den nydöpte var snällast av dom alla. Vaken och glad hela dopet och fikat! Två stolta storasyskon gjorde dessutom en riktigt gripande sånginsats i kyrkan. Till den nydöptes ära lägger jag ut ett oväntat klipp.

Liza Minnelli–Liza whit a Z

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fyra × 1 =