Eurovision: Europe Shine a Light

Idag gick den internationella Eurovisionsändningen ut i etern. Jag som hade tänkt strunta i den satt som fastnaglad framför min TV och såg en riktigt välbalanserad och fin sändning.

Någon kan tycka att det var för lite av årets artister, men jag tycker att sändningen fick en underbar värme med dom små meddelanden alla artister fick ge och dom nya versioner av gamla underbara Eurovisionminnen som spelades.

Ein bissen frieden är en av de låtar som jag bara älskar. Molitva var arg och bra när den var med i Eurovision, men nu var den finstämd med en artist som fick visa upp sin vackra röst.

Abba-Björn höll ett genomtänkt tal till Europa och att artisterna fick gå ihop på slutet och sjunga Love Shine a light som var årets tema sydde ihop säcken fint.

Har läst lite reaktioner på bland annat Aftonbladet där dom tyckte produktionen var en katastrof och att artisterna inte passade ihop i slutlåten. Det är Coronatider om någon missat det och det här var mycket bättre än jag i mina vildaste drömmar hade kunnat hoppas på.

Tack för en bra show, utan 12 poängare och vinnare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tjugo − 4 =