Fotboll som inte går att se…

Ville se landskampen i fotboll ikväll, men som vanligt går det på en kanal som jag inte på ett rimligt sätt kan få. Jag betalar över 500 kronor i månaden för att få se fotboll och trots det kan jag inte längre se engelsk fotboll och kvällens svenska fotbollslandskamp.

TV10 är en kanal som inte går att få via Canal digital ännu och för att se den skulle jag behöva teckna ett Viasat Guld paket hos bredbandsbolaget för c:a 8000 kronor de närmaste två åren (bindingstiden hos bredbandsbolaget).

Självklart skulle jag kunna gå ner på krogen och titta på fotbollen, men det är inte så poppis att ta med sig små barn dit. Kanske vore det skönare att sluta titta på fotboll helt. Då behöver jag i alla fall inte bli irriterad…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 − 4 =