Fungerar någon hjärna?

På måndag vill politikerna ha fått järfällabornas synpunkter angående nya Kallhälls centrum. Jag läste lite på bloggen om Kallhäll och även om dom bara redovisar det dom vill från mötet så känns det politikerna grundar utbyggnade på rätt oroande.

Om hela det här byggprojektet beror på att några pensionärer vill ha en centrumnära lägenhet när dom inte orkar ta hand om sin villa så tycker jag att vi ska lägga ner kommunfullmäktige på en gång. Att det ständigt finns gott om centrumnära lägenheter till salu behöver man bara öppna lokaltidingen för att se.

Kallhälls centrum har inte bara stagnerat, det har nästan dött. Tyvärr tror jag inte det är något som ändras för att det byggs lite nya bostäder. Barkarby har inget centrum att prata om. Viksjös centrum består till 90% av EN butik som har lyckats hålla Viksjö i liv i många år och fortsätter ännu idag trots den oerhört fula kyrkan som skämmer ut Viksjö.

Varför skulle då Kallhäll lyckas med bedriften att ha ett levande centrum?

Slutligen kan jag säga att Kallhällsbloggen och jag inte har samma uppfattning om en hel del. Att dom överhuvudtaget tagit upp kyrkklockans ringande som ett problem i det här läget fick mig att tappa förtroendet för gruppen Kallhälls centrumalternativ.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

11 + 18 =