Inget mer ”säsongskortet”

Nu har jag under två år haft ”säsongskortet” och kunnat se alla allsvenska fotbollsmatcher på TV, vilket gräver djupa hål i plånboken. Efter gårdagens fiasko kommer jag säga upp mitt säsongskort och istället ägna mig åt morotsodling på balkongen.

Visst, jag är irriterad och frustrerad över Djurgårdens katastrofala säsong, men kan inte skälla för mycket på dom när jag inte varit på plats och gett mitt stöd. Det som irriterar mig mest är att jag inte ens fick se Djurgårdens sista match eftersom någon bestämt att den inte var intressant.

Jag har sju PPV kanaler, tre canal + kanaler och ett gäng TV4-kanaler som alla hade möjlighet att sända matchen, men tydligen är vi kunder inte intressanta. I år missade jag en match på grund av tekniska problem med kabel-TV’n, en match för att dom sände den på en kanal jag då inte hade (TV4 sport) och nu en match som dom inte ens visade och detta trots att det när jag tecknade avtalet stod att ALLA matcher skulle visas.

Visst, det är ett I-landsproblem, men det mest irriterande är att jag inte ens vet vart jag ska vända mig för att gnälla. TV4 som slogs så mycket för att kunna visa Allsvenskan är nog dom jag är mest irriterad på när dom inte visar en match från sista omgången.

Hatar TV4!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tre + tre =