Inget Super Bowl för Lampan

Alla dessa TV-kanaler ställer åter till det för en sportsändning för mig. Super Bowl är inget  måste för mig att se, men jag ar ofta sett första halvan av matchen och sedan halvtidsunderhållningen för att sedan se slutet på morgonen när jag vaknat.

I år gick matchen på TV10, en kanal som jag inte kan se hemma hos mig då jag har Canal Digitals utbud. Matchen blev sådär lagom spännande och jag hade säkert somnat innan halvtidsunderhållningen, som tydligen bestod av Black eyed peas i första hand, Usher och Slash fick också framföra lite musik.

Slash & Fergie – Sweet child of mine [Live]

Slash och Fergie framförde “Sweet child of mine” inatt, videon är från ett tidigare liveframträdande. Tyvärr så är den långt ifrån lika bra som originalet.

Den stora snackisen annars verkar vara att Christina Aguilera sjöng lite fel i nationalsången. Fel tillfälle att göra det, men även hon kan säkert bli nervös när hela USA står stilla och tittar på henne.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

10 + 11 =