Jag är dålig på att höra av mig…

2008 12 24 001 Tänk om jag kunde lära mig något av lillkillen. Han går omkring med en telefon vid örat hela tiden. Själv är jag så trött på telefonen när jag kommer hem ifrån jobbet att jag undviker den i största möjliga utsträckning.

Kanske ska jag ta tag i det nästa helg. Att ringa alla de vänner som jag inte ringt på länge.

Idag var vi hos killens gudfar och fikade. Tyvärr känns det som om vi alla blev sjuka när vi kom dit. Jag satt och nös hela tiden och killens ögoninflammation kom tillbaks. Nu funderar jag på att aldrig mer gå ut utanför dörren.

1 reaktion på ”Jag är dålig på att höra av mig…”

  1. Här har du en som är ÄNNU sämre på att höra av sig. När det blir perioder när man har för mycket, blir det tyvärr det som egentligen är viktigast som blir lidande….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

4 + 6 =