Kontantlöst… inte längre

Mitt visakort var lite lynnigt och lite för ofta fick jag stoppa i det flera gånger i affärens kortläsare för att kunna betala. Det var inga problem att få ett nytt kort då dom på banken såg hur slitet kortet var.

Tyvärr har det nya kortet fungerat riktigt uselt. Seven eleven, hemköp och McDonalds är butiker som jag inte kunnat handla i det senaste dygnet för att dom inte kunnat läsa mitt kort. Det oväntade var att dom i alla tre butikerna sa att det är så ofta med dom nya korten eftersom dom har ett mindre chip som inte terminalerna är anpassade efter! De rekommenderade mig självklart att byta kort ännu en gång, men även att alltid ha rejält med kontanter på mig.

På måndag blir det ett  bankbesök igen, sedan får jag gå och handla julklappar med någon som har ett fungerande visakort.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

9 − sju =