Kung Gessle

Jag struntar i vad recensenterna tycker, Per Gessle är på väg mot ännu en stor framgång. Jag har inte hunnit lyssna på den nya skivan ”Party crasher” ännu, men det jag hört från den låter som den Per jag vill höra.

Silly really som lyckades leta sig upp till Topplistans förstplats en vecka sätter sig snabbt men har även problemet att det går att tröttna på den lite för snabbt.

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VJ9G1PUa-88[/Youtube]

Per Gessle – Silly really

En bra samarbete med en kvinna igen borgar för en härlig framtid för oss som gillar Gessle. För er som dessutom gillar vinyl kan jag glädja er med att denna skiva finns även i LP format!

Skräp Gessle

Gessle är en av de artister som skriker högst när det gäller att sätta dit dom som laddar ned musik. När jag nu sitter och funderar på att köpa en skiva via download så inser jag hur svårt det är.

  • CDON har EN låt med Gessle som download.
  • Ginzas dowload fungerar inte överhuvudtaget.
  • Bengans har rätt gott om Gessle, men ännu inte den nya skivan
  • Per Gessles egna hemsida går det inte att köpa något.

Självklart ligger skivan ute för nedladdning på alla piratsidor redan och då helt utan kopieringsskydd som ställer till det när dator / mobiltelefon måste omintalleras. Jag vill fortfarande ha den fysiska skivan eftersom mina två första försök med downloads har slutat med att jag kunnat lyssna på låten en månad och sedan har den blivit ”låst”. Hade alla mina 20.000 låtar som jag har på CD blivit låsta på samma sätt hade jag nog tagit och stämt skivbolagen istället för tvärt om.

Snälla Gessle… om du ska kriminalisera nedladdning måste det finnas alternativ även för oss lågavlönade musiksamlare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

15 + 8 =