Lagligt, gratis och bra!

Har laddat ner Läckbergs, Änglamakerskan till min telefon. Känner mig riktigt nöjd med att kunna göra det gratis och helt lagligt dessutom.

Det är dagens moderna bibliotek som har utlåning av E-böcker, som går förvånansvärt bra att läsa på den lilla telefonskärmen. Jag måste säga att jag älskar Jakobsbergs Bibliotek i första hand. Du kan låna allt från gamla diktsamlingar till den senaste deckaren. DVD-filmer och TV-spel finns för utlåning. Samlingen av hårdrocksskivor är inte enorm, men ändå helt okej.

Bäst är barnhörnan där lillkillen sätter sig och leker dockteater så fort han kommit innanför dörrarna. Astrid Lindgrenhörnan är också ett självklart mål då jag är där med barnen och inte får man missa hyllan med ljudböcker.

Nu finns risken att jag inte kommer titta in riktigt lika ofta på Jakobsbergs bibliotek, eftersom jag lånar böckerna direkt i telefonen. Men barnen vill ha sitt och en och annan skiva kommer jag titta in för att låna även i framtiden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 1 =