Livets upp och nedgångar

Jag har en gång haft den stora äran att få spela The Rose på piano på ett bröllop. Det är en sång som påminner mig om att det bara går att styra livet till en viss del.

Just ikväll sitter jag och tänker på en konsert på Krägga herrgård. Peter Jezewski och Tone Norum stod för underhållningen och det var underbart med musiken i den härliga miljön, även om Tone inte kändes helt närvarande.

Jag hade gärna åkt till Krägga igen och lyssnat på musik, men vad jag kan se blir det ingen Visfestival i sommar och ingen annan konsert heller kan jag se på programmet.

Låten har spelats på massor av bröllop och begravningar och det har gjorts flera coverversioner av denna filmmusik, bland annat av Westlife. Som så många gånger förr så är trots allt orginalet med Bette Midler bäst.

Dagen ros tillägnar jag de nära och kära som fyller år i dag. De som har en underbar tid framför sig och de som har det svårt just nu. Jag tänker på er, gammal som ung.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

4 × 1 =