Misslyckad matlagning

Ikväll så har det mesta gått bra, men inte allt. Killen har klarat sig utan napp hela dagen och det känns väldigt positivt. När vi kom hem fick killen mat och sen lekte vi lite på golvet med pianot och andra favoritleksaker.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA         Min egen matlagning gick däremot inte som jag hade tänkt mig. Det finns en sak som man skämtar om och det hände mig idag. Jag stekte lite kött och hade satt på lite för hög värme, samtidigt låg jag ute i vardagsrummet, lekte med lillkillen och tittade med ett öga på EM-fotbollen.

Nu visade det sig att jag är man och inte klarar att hålla så många bollar i luften. Samma sekund som jag reste mig för att gå ut i köket och kontrollera hur det gick med maten så började det tjuta i hela lägenheten. Brandvarnaren hade gått igång.

Köttet skulle säkert gått att äta, men jag slängde det ändå eftersom det var rätt så svart på ena sidan. Hade jag kommit ihåg att slå på köksfläkten hade jag säkert haft ett par minuter till på mig innan brandvarnaren gick igång, men nu gick det som det gick.

Det tog bara ett par minuter att vädra ut röken och brandvarnaren ligger nu på golvet. Snart ska jag sätta upp den igen och hoppas att den inte börjar tjuta mitt i natten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tjugo − femton =