Många bilder, kan bli mer…

Är sugen på att gå en kurs i höst för att lära mig ta bättre bilder. Kanske kommer bloggen då även fyllas av foton. Något som jag inte tar med systemkameran är dom där roliga regnbilderna och bilder när barnen plaskar på stranden. Jag hade en vattentät kamera, men tyvärr litar jag inte riktigt på att den är vattentät längre.

Har jag tur får jag prova en Ricoh-kamera i Smartsons tester. Förutom att den är stöt och vattentålig så lockar den mig lite som videokamera också. Då jag genom åren haft kameror av olika fabrikat som Kodak, Samsung, Olympus, Pentax och självklart Canon systemkamerorna så vore det skoj att testa något från ett företag som jag bara känner till från kopiatorsidan.

Reklamfilm för Smartsons testpilot av Ricoh PX

1 reaktion på ”Många bilder, kan bli mer…”

  1. Det är riktigt kul att fota nära vatten, en förutsättning är såklart att man litar på att kameran tål vatten 🙂 Utbudet på vattentäta kameror blir också allt större! Lycka till med Ricoh-kameran om det blir något test!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fyra × fem =