Något känns fel

DSC00125 Arbetslösheten ökar, världsekonomin blir allt mer nervös och bankerna börjar gå omkull. Då brukar godisförsäljningen rusa upp mot nya försäljningsrekord. I centrala Stockholm ser det då ut som på bilden. En godisbutik läggs ned och en bank ska öppna där istället.

Nu hoppas jag bara att Swedbank som enligt DN, lånat ut 8,5 miljarder kronor till Lehman Brothers som hotas av konkurs. Nu hoppas jag bara att Swedbanks egna uppgifter om att det ”bara” är 200 miljoner kronor som är osäkra.

Någonstans kommer alltid vi kunder vara dom som får betala bankens förluster och under de tider bankerna går bra får vi betala bankernas fina vilkor för direktörer. Kunderna är alltid förlorarna.

Imorgon hoppas jag att en i min närhet får ett positivt besked från sin bank. Livet skulle kännas så mycket lättare då och jag önskar att jag kunde hjälpa henne på något sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tio + 3 =