Ännu ett skandalderby

Just nu står polisen och tittar på när hammarbysupportrar misshandlar varrandra. Flera gånger under matchen har det kastats in raketer på planen mot målvakten och nu även mot polisen.

Detta händer dagen efter att Rapid Wiens målvakt blivit träffad av en smällare och riskerar att bli döv. Tyvärr riskerar detta att döda Svensk fotboll igen. Under året har publiksiffrorna gått ned, vilket det kan finnas många anledningar till. Med lägre publiksiffror kommer klubbarna få mindre intäkter och ännu fler spelare kommer fly Sverige.

Det upplopp som nu tog fart berodde på en felaktigt dömd straff. Det finns ett problem med att domaren inte får ta hjälp av reprisbilder vid så här viktiga domslut. Publiken däremot fick på storbilds-TV’n se att domslutet var felaktigt.

Jag hoppas att derbyt kan slutföras utan fler skandaler och att klubbarna nu tar krafttag mot den klick av publiken som förstör.

1 reaktion på ”Ännu ett skandalderby”

  1. Tycker personligen det är ganska underhållande och titta på, lite extra spänning, tråkigt bara om spelare råkar illa ut, för mej får dom gärna slåss som dom vill på läktaren bara spelarna inte rörs in i det. Dubbel spänning i matchen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

15 + 6 =