Äntligen på jobbet

IMGP3171 Morgonen var strulig då vi hade svårt att bestämma om lillkillen skulle gå på dagis eller inte. Hostan som plötsligt dök upp när jag väckte honom lät inte bra, men samtidigt gick den över efter att han fått lite gröt i magen.

När jag skulle ställa in barnvagnen i förrådet vi dagis såg jag hur killen föll som en fura och slog i bakhuvudet i asfalten. Det gick inte hål, men jag fick nu lämna in en riktigt ledsen kille till dom snälla fröknarna. Inne på dagis fick jag nästa chock. Hon som har varit ansvarig för inskolningen av lillkillen de senaste två veckorna har nu slutat! En kille ska börja idag istället, vilket känns bra då det annars bara har varit kvinnlig personal.

Förmiddagen är avklarad, med installation av dator, ny skärm och försöka ställa in stolen så jag sitter bekvämt. Under eftermiddagen kommer jag ägna tid till att lära mig kaffemaskinen igen och sätta mig och sätta mig in i säkerhetsläget på datorfronten här på jobbet.

1 reaktion på ”Äntligen på jobbet”

  1. Kul att du äntligen är på på plats på jobbet. Verkar ju som att lillkillen är vid gott mod trots hosta och bakfall. Hoppas du får en bra dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

15 + 18 =