Nu blir det kortare nätter…

IMGP3129 Efter en lång skön sommar börjar allvaret igen på måndag. Nog för att det är mycket jobb att ta hand om ett ettårigt busfrö, men nu måste jag börja gå upp tidigt på morgonen också. Efter en sommar då jag gått och lagt mig tidigt, har nu stressen satt in och jag har somnat mellan klockan två och tre de senaste nätterna.

Tänk om killen kunde låta bli att vakna klockan två och fem, för att slutligen kräva att vi lyfter ur honom ur den gallerförsedda sängen klockan sex. Med någon timmas sömn till hade jag inte behövt tandpetare för att hålla uppe ögonlocken och turkisk peppar för att bränna bort min ömma hals.

Nu ska vi äta lite frukost och röra oss mot dagis.

1 reaktion på ”Nu blir det kortare nätter…”

  1. Åh, låter jobbigt. Men han är söt lillkillen i alla fall så det är säkert helt värt det. Hoppas du håller ögonen öppna idag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tolv − nio =