Nu börjar allsången

Årets allsång känns inte alls lika lockande som det brukar. Arja har gråtit sig till en plats i TV. Jag är inte Håkan Hellströms målgrupp och absolut inte heller Christer Sjögrens. Bosse Parneviks sista förbrukningsdag borde väll snart vara passerad och då är det bara Miss Li som kan tänkas locka mig under premiärprogrammet. Som tur var visar SVT extranumren på sin hemsida, dom brukar vara det bästa.

Folk har som vanligt köat hela dagen inte minst för Håkan Hellström, men jag tror att jag inte kommer se något allsång på plats hela dagen.

Sitter och småsurar för att jag inte har någon biljett till Peace & Love 2008 i Borlänge. Torsdagen ser ut som en dag som jag skulle kunnat ha riktigt skoj med en blandning av artister som Petter, In Flames, Hives och Jazon Mraz som gör sin andra festival i Borlänge.

1 reaktion på ”Nu börjar allsången”

  1. ”En som drabbas är gymnasten Veronica Wagner som inte får åka trots att hon gjort bra resultat, anledningen är att hon varit skadad.”

    Bra resultat i detta fallet innebär ju att hon inte är i närheten av världseeliten. Vi pratar om att vi är för ”elitinriktade” inom fotboll när spelar i 13-14 årsåldern inte ”platsar”. Är du inte bra i gymnastik när du är 12 så kan du lika gärna lägga av. Samma människor som SKRIKER Wagner i OS sitter och klagar på att fotbollsklubbarna har fört elitsatsningarna till för unga åldrar. HYCKLERI!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fyra × 2 =