O-Lidl-igt

DSC00338Jag tillhör den skaran som till och från handlar på Lidl. Det finns flera anledningar till att jag handlar där och den största är självklart de erbjudanden dom har som ibland är riktigt bra. Inte minst prylar kan vara riktigt prisvärt ibland, men även glass och godis kan vara skoj att handla.

Att affärrerna ibland känns lite sunkiga kan jag ta, även om det gör att jag undviker att köpa vissa varor av det skälet.

Att det på många Lidl-butiker är riktigt panik att packa ner varorna eftersom dom annars ramlar ner i backen är något jag inte uppskattar och att plastkassarna är svåra att knyta ihop när man sedan använder dom som soppåsar är även det något som talar emot denna lågpriskedja.

När jag handlade i helgen upptäckte jag att dom har världens mest oflexibla kassasystem. Den stackars kassörskan råkade trycka att jag skulle betala med kontanter istället för med kort och då jag inte hade några kontanter på mig fick dom skanna om alla varor först för återköp och sedan för ett nytt köp där hon lyckades välja att jag skulle betala med kort.

Att som kund behöva packa upp alla varor ur kassorna igen be alla andra som står i kö att vänta och se hur den stackars kassörskan stressad närma sig tårarna för att hon gjorde fel gör att jag funderar på att aldrig mer handla på Lidl, i alla fall inte

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

sex + 6 =