Pappaledig, träning och tv-spel

Idag åkte jag äntligen och köpte ett nytt Wii efter att min lilla buse till son hade sönder det gamla för knappt ett år sedan. Pappaledig i ett halvår och det första jag gör är att köpa ett TV-spel, jag antar att många lyfter på ögonbrynen och får en och annan tanke om lata pappor.

Mitt Wii är i det här fallet köpt för allt annat än lathet. Jag ska komma igång med träning och förhoppningsvis även tappa ett och annat kilo på vägen. Wii-fit kommer vara min huvudsakliga träningsmetod det närmaste halvåret och om träningen inte rasasr samman helt redan första veckan kommer ni kunna läsa mer om både träning och resultat här i bloggen det närmaste halvåret.

Ni kan även under juli rösta om vilken målsättning jag ska ha med viktminskningen från idag till årsskiftet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

14 + 15 =