Reklam på internet

Jag tror som så många andra att jag inte påverkas nämnvärt av reklamen på internet. Idag klickade jag på en banner då jag läste Expressen. Reklamen var för en större elektronikkedja och jag som är prylgalen blev lite nyfiken.

Ett nytt fönster öppnades då jag hade klickat på reklamen och fram dök en sida där webadressen inte har någon anknytning till företaget jag ville besöka.

image

Efter ett par minuters väntan insåg jag att denna sida inte fungerade som tänkt för stunden. Meningen var troligen att jag skulle komma till ett reklamblad på nätet, ett sånt där modernt där det går att bläddra och zooma.

Det enda dagens reklamklick gav som resultat var att jag inte kommer titta in på denna elektronikkedjas hemsida nästa gång jag ska handla något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

11 + 20 =