Rigakryssning

En heldag i Riga och två nätter på Tallinks fartyg, Ms Romantica är resultatet av helgen. Åkte med hela familjen och så här i efterhand så får jag erkänna att det vore skönt om barnen hade fått stanna hemma, men det var stort för dom att få åka båt.

Dagen innan resan lyckades jag ringa och boka in en barnsäng till hytten vilket var väldigt skönt, samtidigt fick jag höra att det skulle finnas bra plats att ställa undan barnvagnarna (ja vi tog med oss två stycken för att få en så smärtfri dag som möjligt i Riga). Tyvärr visade det sig på båten att något rum att ställa barnvagnarna kunde dom inte ordna, så vi fick snällt ha två barnvagnar och en barnsäng på hyttgolvet, vilket gav vissa problem att gå på toaletten.

I Riga kan jag rekommendera TGI Fridays. Bättre service har jag aldrig fått på en restaurang. Det kändes tråkigt att inte gå på en “inhemsk” restaurang, men vi hade fått nog av människor som inte kunde engelska på båten, så valet var enkelt och lyckat.

Resan hem tillbringade jag på dansgolven, medan resten av familjen sov (trodde jag i alla fall). Loca loca, var en av låtarna som spelades mer än en gång och jag njöt av riktigt mycket efter att ha fått i mig en Red Bull & Jägermeister.

Shakira–Loca loca

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva + 14 =