Rätt låt vann. Deltävling 1, mello 2012

Dead by april var hårdare än jag trodde dom skulle våga vara i melodifestivalen. Det var tydligen ett smart drag då dom gick direkt till globen. Deras största problem är att sångaren har en bra röst, men ingen utstrålning. På Sonisphere i somras lämnade många i publiken området då Dead by april spelade med motiveringen att “dom är för mycket melodifestival” och tydligen hade dom rätt.

Loreeen klarar jag fortfarande inte av att titta på och jag har svårt att tro att den moderna dansen får oss att vinna Eurovision song contest senare i år. Låten däremot är riktigt bra och den tänker jag dansa till senare i år. Globen är  säkrad och det känns bra även om jag tippat henne lite längre ner.

Sean Banan kommer få oss att småle i andra chansen och det kommer säkert bli en vårplåga, låten ligger säkert redan med på nästa absolute kidz.

Thorsten Flinck var överraskningen. Jag tycker att det är synd att låten inte sjungs av någon annan. Med Bruce Springsteen bakom mikrofonen så hade jag bara älskat den. Nu är det en okej låt som har en del att bevisa i andra chansen.

Annars var det bara stackars Moniker som jag trodde skulle charmat oss bättre i år, vilket han inte alls lyckades med. Det gjorde i alla fall att folkmusiktjejerna slapp sistaplatsen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

fjorton + 1 =