Skör eller inte?

IMGP2828 Idag var det äntligen dags för ännu en undersökning. Jag tillbringade några minuter på en röntgenavdelning för att avgöra om jag lider av benskörhet eller inte. Svaret dröjer tyvärr ytterligare ett par veckor, men då kanske jag kan få ur min husläkare lite mer om hur jag egentligen mår. Jag kan inte påstå att jag gillar min läkare. Han är inte lätt att få tag på och jag har inte fått något svar ifrån honom.

Idag var även första gången som lillkillen var på dagis ”på riktigt”. Han var där ensam under den timma som jag var på sjukhuset. Om personalen inte ljuger för mycket så gick det riktigt bra.

Ett par svenska OS-medaljer har fått mig att må lite bättre idag, även om canal digital återigen lyckades se till att vi var utan bild när det var som mest spännande. Imorgon ser jag fram emot bordtennisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

elva + tre =