Skrik och skit…

IMGP3125Dagen har varit frustrerande. Först vaknade jag efter aldeles för lite sömn. Sedan åkte vi mot återvinningscentralen med en hel del elektronikskrot och annat smått och gott som ska slängas. Tyvärr så hade vi missat att återvinningscentralen inte öppnade förrän klockan 14.30. Istället åkte vi och letade efter balkonglådor modell xx-large, men inte hittade vi det heller.

På IKEA hittade jag en bordsskiva som såg ut att passa bra för att ersätta den slitna skivan på balkongbordet. Som tur var köpte jag den inte, för när vi kom hem visade det sig att skivan var 4 centimeter för kort och inte passade på benställningen.

Under kvällen ägnade jag ett par timmars letande hittade jag USB-minnet under en matta. Minnet behövdes för att kunna anmäla min sista föräldraledighet till försäkringskassan. När jag äntligen hade hittat minnet så hade strömmen slutat fungera i klädkammaren. Utan ström där inne kommer jag inte ut på internet.

Under tiden jag felsökte i klädkammaren vaknade lillkillen och jag fick avbryta allt arbete då killen inte kunde somna om så länge jag väsnades. Nu visade det sig att det skulle bli svårare än så att somna. Om han hade ont i öronen eller i magen vet vi inte, gaserna tyder på magknip men efter ett par timmars skrikande somnade han om och jag kunde ta mig ut på internet och skriva detta bittra inlägg.

Klockan är mycket ikväll igen, men snart är det äntlig en helg.

…skiten då? Jodå, den var rosa idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

18 − nio =