Skärp er SL

Nu ska SL sätta upp två meter höga glasväggar som vi kunder ska ta oss igenom för att komma till tunnelbanan. Tyvärr känns det åter igen som om SL bara vill krångla till det för oss kunder.

Gröna tunnelbanelinjen kanske får vagnar med färre sittplatser, så att fler får plats på varje tåg. Dom stackarna som ska åka 40 minuter varje dag på vagnar som gungar sig fram vill inte stå som boskap!

I måndags behövde jag köpa nytt månadskort. Som vanligt hade jag glömt att det var dags, vilket är lätt hänt med dagens system med 30-dagarskort. När jag kom ned till spärren och stått i kö i ett par minuter insåg jag att det inte gick att betala med kort. En trasig bankomat gjorde att jag började misstänka att jag inte skulle kunna åka till jobbet den morgonen. Som tur var fungerade den andra bankomaten och jag kunde hämta ut pengar och missade bara ett tåg på grund av trasig utrustning hos SL.

Hade spärrvakten släppt igenom mig på morgonen så hade jag ändå köpt ett månadskort innan jag åkte hem och inne i stan finns det en möjlighet att hitta en återförsäljare till SL. SL hade inte förlorat ett öre. Tyvärr är inte service något SL är kända för så vi får leva med att börja dagen med ett kaos.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

femton + 7 =