Sometimes when we touch

Tyvärr verkar det vara omöjligt att hitta När vi rör varann med Susanne Alfvengren på Youtube eller liknande tjänster så den får ni leta rätt på själva om ni vill höra den. Just denna låt är nog den jag plågat grannarna med mest när jag skrålat i duschen och jag tror mig fortfarande kunna hela den svenska texten. När vi rör varann låg på svensktoppen redan 1980 med Monica Silverstrand, men det är Alfvengrens version från 1984 som de flesta minns idag.

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=-xnyHG96vY8[/Youtube]

Dan Hill – Sometimes when we touch

Dan Hill som skrivit låten spelade in den 1977 under namnet Sometimes when we touch. Den har efter det spelats in av bland annat Tina Turner och Rod Stewart, men den fick en riktig uppsving när Fifth avenue gav ut den 2002. Den senast nämnda är den enda versionen som legat på Svenska topplistan och den tog sig upp till en andraplats lagom till lucia 2002.

1987 gav Dan Hill ut sin andra större hit, denna gång en duett. Can’t we try tillsammans med Vonda Shepard. Låten tog sig aldrig i på de svenska listorna, men hittade djupt in i mitt hjärta.

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=yAeIOhGfZV0[/Youtube]

Dan Hill & Vonda Shepard – Can’t we try

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

elva − åtta =