Summer rain

Midsommar var i Uppsalatrakten relativt fritt från regn vilket alltid är skönt. Idag däremot regnar det här hemma och inte ens ett skönt varmt sommarregn verkar det vara.

Något som värmer är istället Belinda Carlisle då hon sjunger om Summer rain. Belinda har en varm röst som piggar upp i regnrusket och trots att karriären som storsäljande soloartist var kort så är vi många som minns hennes listetta Heaven is a place on earth från 1987.

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_5waPQBuILk[/Youtube]

Belinda Carlisle – Summer Rain

image Det är kanske inte lika många som vet att Belinda sjöng i The Go-Go’s som bildades under slutet på 70-talet och att hon lagom till bandets senaste skiva 2001 poserade på Playboys omslag som 42-åring.

2007 gav Belinda åter igen ut en skiva som soloartist. Denna gång på franska och skivan har gått ganska obemärkt förbi. För er som är nyfikna på hur skivan låter finns det ljudklipp på hemsidan. Jag hoppas att hon kommer leta sig tillbaks till popscenen igen och ge ut en enkel popskiva. Jag är säker på att hon skulle hitta in på Svenska topplistorna igen med en sådan skiva.

Låten Summer rain har nyligen varit aktuell igen då det australienska bandet Slinkee Minx gjorde en cover på den 2004 som senare gavs ut på deras album 2007.

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wxS7l1qK-nk[/Youtube]

Slinkee Minx – Summer rain

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

14 − 4 =