Svenska spel

FotbollströjaIgår var jag och tittade på Aftonbladets Fotbolls-EM område. Bland sponsorerna fanns självklart Svenska spel som hade ett par trevliga kampanjer. En fin landslagströja fick jag eftersom jag tippade på Oddset och eftersom jag skaffade ett Spelkort så var jag även med i en utlottning av EM-kvalresor.

Jag hade egentligen inte en tanke på att skaffa ett spelkort, men eftersom dom berättade att dragningen skulle vara redan klockan fyra, det bara var en dryg timma kvar till den och det var ett fåtal som hade lämnat in ansökningar under dagen så lyckades dom övertyga mig.

Jag fick nu fullt upp med att planera om lillkillens mat då jag hade tänkt vara hemma redan till fyra och för att man var tvungen att vara på plats för att ha en chans att vinna. Att hitta en mataffär i närheten av kungsträdgården när man behöver den var svårare än jag hade anat, men det gick bra och någon minut i fyra var jag tillbaks vid scenen.

Ingenting hände.

20 minuter senare gick jag bort till Svenska spels tält och frågade hur det gick med dragningen och då berättade dom att det var så få som var med i dragningen att dom beslutat flytta den till halv elva på kvällen istället!

Irriterad åkte jag hem en och en halv timma senare än jag tänkt mig, kände mig lurad och stressad då killens blöja nu fylldes ännu en gång och jag vägrade byta en full bajsblöja ute i blåsten ännu en gång denna eftermiddag.

Jag har tippat via Svenska spel de gånger jag tippat hittils då jag tyckt att dom är seriösa och jag inte kännt någon risk att bli lurad. Att dom igår ändrade spelreglerna allt eftersom gjorde att jag helt tappade förtroendet för dom. Mitt spelkort som kommer i min brevlåda om någon vecka kommer klippas sönder och jag kommer titta på konkurrenter som bwin .

Technorati-taggar: ,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 × ett =