Tack för musiken

Jag har haft fullt upp och inte hunnit uppdatera bloggen på ett par dagar, men nu är det dags för nya tag igen efter inskolning på dagis och några dagars arbetande.

Tack för musikenHar fått ett nytt favoritprogram på tv, “Tack för musiken” där Niklas Strömstedt gör ett musikaliskt “Här är ditt liv”-light. Jag äger ingen skiva med The Ark och har inte lyssnat på dom mer än då det spelats någon låt på radio. Nu efter att ha sett det här programmet är jag sugen på mer, lyssna på de låtar som inte blev stora och kanske är det dom som jag skulle gilla. Sen är alltid låtar som Calleth you, Cometh I bra. Hela programmet och mycket mer finns så klart på svtplay.

Det ska bli kul att se Eva Dahlgren och Orup senare i serien, då det är artister jag följt under många år. Annika Norlin blir också ett spännande avsnitt då jag hoppas att jag verkligen får upp ögonen för hennes musik på allvar. Däremot så kommer jag stänga av strömmen i lägenheten när avsnittet med Lars Winnerbäck visas, för jag vill inte riskera att börja gilla hans musik.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

5 + sjutton =