Underbara SL

DSC00027 Jag fortsätter min hatkampanj mot SL med det senaste i raden av irritationsmoment. De två senaste månaderna har jag haft problem med att mitt månadskort inte fungerat i spärrarna. Jag får dra mitt kort 5-6 gånger för varje gång jag ska ta mig igenom en spärr och det har flera gånger hänt att jag fått ge upp och istället hoppa över spärrarna!

Jag skickade ett mejl till SL där jag frågade hur jag skulle lösa mitt problem och eftersom jag är långt ifrån ensam om problemet nu under hösten även frågade om dom slutat serva spärrarnas magnetkortsläsare nu inför de nya korten. Svaret kom efter bara ett par dagar.

 

Hej Lampan!

Tack för ditt brev.

Det är tråkigt om kortet inte fungerar som det ska. Vi vill självklart att våra resenärer snabbt och smidigt kan ta sig genom spärrarna även med kort som har magnetremsor. Det händer dock ibland att korten inte fungerar som de ska och detta är något som även kan drabba resenärer med SL-accesskort.

Om du vill få ditt trasiga 30-dagarskort utbytt mot ett nytt kan du göra det på ett SL center.

Jag ser till att dina upplevelser kommer till ansvariga för kännedom. Jag hoppas att vi ska kunna motsvara dina förväntningar bättre i framtiden.

Igår gick jag tidigare från jobbet för att hinna förbi ett SL-center, men där fick jag reda på att det absolut inte gick att byta nu! Hade jag kommit för ett par dagar sedan hade det gått bra, men dom kan inte byta kort som är mer än 15 dagar gamla!

Det jag ifrågasätter hos SL är hur det kan komma sig att kort som är mer än 15 dagar gamla inte går att byta. Det kan vara väldigt frustrerade. Det andra är varför man måste byta på SL-center. För mig är det relativt lätt att ta mig in till stan sex av sju SL-center ligger, men många har en timmas resväg enkel resa bara för att byta ut kortet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

11 − sex =