Veckans Comeback

Mr Big räknar jag och många andra som en mesig One Hit Wonder. “To be with you” kommer dom alltid förknippas med och kanske skulle dom satsat på ett namnbyte för att visa att det är annat ljud nu.

Den nya skivan “What if” har inte mycket likheter med deras gamla hit. Det låter modernare, lite tuffare och jag gillar det. Då jag kan erkänna att jag inte lyssnat på mer än delar av deras sex tidigare album så har jag inte mycket att jämföra med, men det är helt klart en skiva som kommer spelas fler gånger i år.

Mr Big – Undertow

1991 låg “To be with you” etta på topplistan

Mr Big – To be with you [Live]

1993 fick Mr Big även en mindre hit med “Wild world”. Mer om denna i ett separat blogginlägg.

Läs gärna Expressens recension av “What if”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

tre × 2 =