Vilka styr Djurgården fotboll?

Läste i aftonbladet att fansen har tvingat bort Djurgården fotbolls ordförande. Förhoppningsvis så är det här inte en början till ett stort kaos, utan helt enkelt att det finns för många som vill se en ny ordförande.

Bosse Lundqvist har gjort mycket bra för Djurgården och visst har det gått sämre sportsligt under ett par år igen, men det går inte att vinna varje år. Ett antal värvningar har också misslyckats totalt, men det går inte att ha lika mycket ”tur” som vi hade på tidigt 2000-tal i värvandet.

Efter att ha läst lite forum så inser jag att mycket av ilskan som finns rör derbyt i våras då oskyldiga supportrar blev nedslagna av vakter som tog till övervåld. Att det trots en välskriven stor rapport inte hänt något inför kommande derby är anmärkningsvärt och enligt många en skandal.

Djurgårdens lite våldsammare supportrar har på nätet tydligt markerat att dom inte uppskattar den situationen som varit och jag är rädd för att dom har varit inblandade i att Bosse lämnar sin post.

Jag hoppas att vi slipper se något våld på läktarna på kommande derbyn, både från vakter och fans, då detta bara skadar Djurgården. Om den nu uppkomna situationen hjälper eller stjälper vet vi nog först om ett par veckor. Det viktigaste nu är att vi gemensamt hjälper spelare och ledare på alla tänkbara sätt och sluter upp bakom de tre underbara färgerna.

Gul Röd Blå

2 reaktioner på ”Vilka styr Djurgården fotboll?”

  1. Ibland kommer det mogna inlägg…
    Att Djurgården Hockey är illa ute är jag nog inte ensamen att tro. Däremot så har jag större förhoppningar på Fotbollen i år och hoppas att det vänder uppåt för DIF i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 + tre =