Vill ha! Mello 2012, Deltävling 2

Låtarna för dagen var helt okej. Det var bara en låt som jag absolut inte gillade och den kom sist. Förutfattade meningar har jag gott om och funderade på att strunta i att titta på första låten idag. Men Ulrik Munther lyckades med taktfasta trummor få mig att köpa låten. Timotej är självklart med på min topplista, även om jag gillade låten bättre när jag bara lyssnade och inte tittade. David Lindgrens låt kommer tillsammans med Loreens låt från förra veckan garanterat spelas en hel del både på dansgolv och spinningpass i år.

Dagens stora skräll var mellanakten. En gammal melodifestivalflopp som jag inte ägnat många tankar fick nytt liv av Håkan Lidbo. Kanske var det min gamla favorit Jessica Folcker som fick mig att jubla, eller bara att det svängde ordentligt. Jag vill i alla fall ha den NU!

 

1 reaktion på ”Vill ha! Mello 2012, Deltävling 2”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

femton − 13 =