Väldigt kort datum

På midsommarafton slängde jag mig in på Coop Forum i Rotebro några minuter innan stängning för att köpa tomma band till videokameran. Det var lättare sagt än gjort, men tillslut fick jag hjälp att hitta banden.

image På väg mot kassorna såg jag en skylt om godiset Polly till riktigt bra pris på grund av kort datum. Jag tog ett par påsar och rusade vidare mot kassorna.

När jag senare på kvällen skulle öppna påsarna såg jag att sista förbrukningsdag var den 18/6 2008 och jag köpte dom den 20/6. Nu är det inte hela världen att äta godis som är ett par dagar gammalt, men jag misstänker att dom inte får sälja det.

Det är synd att vi konsumenter ska vara så dåliga på att klaga, men det kostar mig mer i bensinpengar att åka till butiken än de två påsarna kostade tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

nitton − 15 =