Absolute music 4

En stark början på skivan med “Heaven is a place on earth”, “Tell it to my heart” och “You’re gonna get it” följs upp av lite för många svagare låtar av typen nästa låt för one hit wonders.

Taylor Dayne–Tell it to my heart [Live]

Jermaine Stewart’s “Say it again” når inte upp till hans tidigare “We don’t have to take our clothes of”. Rick Astley har på skivan med “My arms keep missing you” som aldrig blev någon hit och French revolutions “Alien too” får mig bara att sakna deras enda hit “The light from Fantasia”.

Några fler starka låtar som dyker upp på skivan är “Kärlekens tunga” med Eldkvarn, “It must have been love” med Roxette, “China in your hand” med T’pau och den sköna “Where do broken heart go” med  Whitney Houston.

Från vinylversionen så saknar jag mest “One way ticket” med Visitors som jag har en speciell relation till. Eftersom Visitors version inte finns att finna på youtube så tar jag fram Neil Sedakas från 1959.

Neil Sedaka–One-way ticket (to the blues)

Eftersom tidningarna idag rapporterar att Belinda Carlisle gått på olika droger i 30 år och är förvånad att näsa och hjärna fortfarande fungerar och låten faktiskt är först på skivan så kommer här “Heaven is a place on earth” med en oskuldsfull Belinda. Hon ska nu ha varit drogfri i sex år och jag hoppas att det fortsätter så.

Belinda Carlisle–Heaven is a place on earth [Live 1987]

2 reaktioner på ”Absolute music 4”

  1. Godmorgon!
    Nej de är inge vidare att vabba, sjävl skickade jag iväg lillan till dagis idag så jag själv kan se till att bli frisk nu!

    Insåg att jag gjorde bort mig lite efter att jag skrivit kommentaren, du skrev de inlägget för nåt år sedan medans jag syftade på helikoptern som åkte runt igår hehe 😛 Men de va kul att hitta in i en ny blogg!

    Kul att höra att de finns någon som tycker jag skriver läsvärda saker, de trodde jag faktist inte då jag inte är så däröverdrivet bra på att skriva (tror jag) :p

    Tack tack så jätte mycket 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fjorton − 1 =