Bra pris!

Igår var jag och köpte ett par målvaktbyxor för innebandy. Det är en Stadiumbutik som ska stänga här i närheten och dom säljer ut allt till riktigt bra priser, men det är väldigt utplockat vid det här laget.

Ordinarie pris på byxorna var 1299 kronor och dom var sänkta till 149. För att göra min dag ännu bättre var det halva reapriset så jag betalade 74,50 för ett par byxor som jag förhoppningsvis kommer få användning av någon gång i alla fall.

Jag känner inte till något innebandylag och jag har bara spelat ett par matcher med jobbet och då utan någon som helst utrustning. En annons efter ett lag för mig att få vakta målet för skulle kunna se ut så här:

Jag är en överviktig man som närmar mig 40 år. Jag är stel som ett kassaskåp och dras med en bruten fot. Min främsta egenskap som innebandymålvakt är att jag äger ett par fina byxor. Är ni intresserade av att jag vaktar ert mål, skicka svar till…
Jag räddar i alla fall några bollar, eftersom jag inte hinner ducka

Troligen blir det ingen innebandy för mig i år, men någon gång i framtiden kanske jag får chansen att komma igång att röra på mig igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

2 × 1 =