Comebackande R.O.C.K.

Enligt aftonbladet är Sha-Boom på väg ut på en turné. Det jag funderar på är vart nyheten i det hela är. Efter att Dag Finn var med i dokusåpan Baren har han sett chansen att mjölka oss Svenskar på pengar genom att hålla namnet Sha-Boom i liv.

1999 släpptes en millenieversion av ROCK och 2002 släpptes en samlingsskiva och den rätt lyssningsbara singeln Fiiire. Både albumet och singeln letade sig in på de nedre placeringarna på försäljningslistan. Vilket inte kan sägas om albumet The race is on som släpptes 2005.

Enligt Dag Finn ska ytterligare ett album nu spelas in. Kanske kan det sälja, men då tror jag att ännu en version av R.O.C.K. måste vara med på skivan. Jag missade spelningen på sommarkrysset igår, men för oss som vill minnas Svensk-Norsk pinsam glad poprock när den var som bäst så lägger jag med en Youtube video.

[Youtube]http://www.youtube.com/watch?v=DTiu3Qa7HA8[/Youtube]

Sha-Boom – R.O.C.K

3 reaktioner på ”Comebackande R.O.C.K.”

 1. Jag gillade verkligen Sha-Boom när det begav sig! Synd att det bara blev två plattor.

  Samlingsplattan tycker jag var ett skämt. Varför var det NYINSPELNINGAR av låtarna från ’R.O.C.K.’, men originalversionerna från ’Let’s Party’? Nyinspelningarna är ju inte ens med Sha-Boom, utan Dag Finn med musiker som förmodligen inte ens hört originalen… Dessutom ett knippe sololåtar.

  Var Peo Thyrén med i bandet på ”Sommarkrysset” förresten? Jag såg inte programmet. Utan Peo eller någon av de andra är det inte Sha-Boom!

 2. JAG såg programmet vilket har resulterat i att jag har utslag över hela kroppen fortfarande. Dag finn, snälla gör oss alla en tjänst: LÄGG NER, du är inte bara patetisk, du är förmodlingen det mest PINSAMMA i vårt avlånga land. Faan, varenda jäävel vet att bandet inte funnits sen 80-talet, vad vill du uppnå?? Var stolt över din son som antagligen är den enda människa som sjunger på R.O.C.K förutom du då. Den coola killen som var med dig på scen Finn Junior ller vad du kallade han
  , är väl det enda som var värt att se det övriga är ju en KATASTROF Att få visa i direkt SVENSK TV. Skicka hem skiten till Bergen. Tacka vet jag Zlatan, Sudden och de riktiga grabbarna. Inte fan är dom målade som en påskkärring. Snacka om komplex på en45årig gubbe:)

  Jag blir mörkrädd!!!!!!!!!!!!!

 3. Äntligen… efter ett halvårs bloggande har jag nu fått ett litet upprört inlägg. Att det ska behövas något norskt för att mina läsare ska bli upprörda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

fyra + tjugo =