Dansgolv i soffan…

Efter att ha testat en isfläck idag och lekt på Forma igår så är inte dansgolvet ett alternativ för mig. Nacken börjar bli riktigt stel och knät svullet så jag får sitta och dansa i soffan.

Levels med Avicii är något som skulle få mig glad om jag var ute och dansade och den duger bra även i soffan, där jag oftast vill ha mer sång och melodi.

Avicii–Levels

Bakom namnet Avicii döljer sig en Stockholms-DJ född -89. Som redan nått stora internationella framgångar.  Är utnämnd till den sjätte bästa DJ’n i världen av DJ-Mag 2011, där han bland annat klättrat om Swedish house maffia.

Singeln ligger etta på Sverigetopplistan och har sålt dubbel platina. Låten finns självklart med både på Absolute music 68 och vinterns Absolute Dance så det är inte osannolikt att den spelas på ett stort antal hemmafester i detta nu.

På DJ-Mag’s listas 46’e plats ligger en annan Stockholmare, Eric Prydz. Hans “Call on me” minns jag med skräckblandad förtjusning då den ett tag blev lite uttjatad på jobbet 2004.

Eric Prydz–Call on me

Uppföljaren “Proper education” från 2006, blev inte alls lika lika stor, men jag som älskar covers måste ändå slå ett slag för den.

Eric Prydz VS Pink Floyd–Proper education

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

18 + fyra =