Djurgården i topp!

Djurgårdens herrar åkte på en riktig smäll i helgen då Göteborg mosade dom. Själv har jag inte riktigt hämtat mig från chocken, men förhoppningsvis kommer dom ikväll mot Gävle visa att dom inte är riktigt så dåliga.

Expressen skriver idag att Djurgårdens stjärnor offras efter fiaskot, vilket känns lite missvisande. Självklart så skulle hela truppen kunna petas efter den förra matchen, men det gör ingen lyckligare och de “stjärnor” som nu petas är Christer Youssef och Prince Ikpe Ekong. Nu räknar jag inte någon av dom som stjärnor. Tauer är skadad och gjorde en mindre lyckad insats mot blå-vitt. Men med hans temperament var det inte mycket annat att vänta när det började gå snett och han blev ett rundningsmärke ett par gånger.

Jag hoppas att Toni kan hålla ihop försvaret ikväll och se till att någon annan springer ikapp de snabba Gävlespelarna. Men ännu viktigare, jag hoppas att det släpper lite i anfallet och några mål trillar in så försvaret får lite arbetsro och inte behöver vara så darrigt och nervöst.

Som tur var finns det gläjdeämnen för oss Djurgårdare också. Damerna leder allsvenskan och har på tre omgångar gjort 14 mål! Nu är inte dom tippade i topp, men är väl värda all uppmuntran. Den 21:a april kommer Umeå på besök och då ska jag försöka komma iväg på riktigt trevlig fotboll. Lite bonusreklam för damerna är att ett säsongskort bara kostar 350 kronor och det får du inte en långsidesbiljett för i ett herrderby.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

tolv + 12 =