Enirosökning

Igår spelade Djurgården äntligen fotboll igen efter ett långt EM-uppehåll. Då jag för stunden är på semester i dalarna letade jag efter någonstans att se matchen på TV. En sökning på eniro gav följande resultat.

image

Självklart menade jag pub, det var därför jag skrev det!

imageTill slut hittade jag en pub i Avesta, the Kings arms som lovade att visa Djurgården – Elvsborg när vi ringde och frågade dom. Tyvärr höll dom inte löftet, istället visade dom Hammarby. Inte blev jag gladare då det snabbt plingade till två Elvsborgsmål i rutan, men jag satt kvar och inväntade andra halvlek som jag kunde få se eftersom Hammabymatchen då skulle vara slut.

Djurgården spelade helt okej i andra halvlek och jag är inte lika orolig nu när jag sett dom. Inte finns det någon chans att komma på topp fyra med det här spelet, men kanske kommer dom kunna hålla sig på den övre halvan av tabellen. Tyvärr har försvaret varit darrigt ett tag och även med Tauer på plan så ser det svårt ut att kvala in i UEFA-cupen.

Att Jones börjat hitta formen igen däremot känns väldigt skoj. Med honom och en frisk Jonson på plan kan det börja bli roligt att se Djurgården igen. Då jag missade första halvlek och inte hade något ljud i andra så tänker jag inte ge mig in på några djupare analyser än så.

imageFörutom att jag inte fick se hela matchen som utlovat så är The Kings arms ett helt okej ställe. Fatölen var inte den bästa igår och kostade mellan 39 och 49 kronor beroende på när man beställde den under kvällen. Att dom smyckat lokalen med blandat sport och sjöfartsprylar gav ett lite blandat intryck. Tony Rickardsson hedrades i alla fall med en pokal i skyltfönstret och tack vare en snygg servitris så får stället i alla fall godkänt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

18 − 10 =